محسن رضايي در مراسم بزرگداشت شهداي هفتم تير از آزادي و استقلال به عنوان دو شعار آرماني ملت ايران در دوران مشروطه، ملي شدن صنعت نفت و قيام 15 خرداد ياد و تاكيد كرد: متاسفانه ملت بزرگ ايران در هيچيك از اين مقاطع نتوانست به اين دو شعار و خواست خود دست يابد در حالي كه با پيروزي انقلاب اسلامي، توانست هر سه شعاري را كه نتوانسته بود به دست آورد يعني هم آزادي، هم استقلال و هم جمهوري اسلامي به عنوان يك نظام سياسي جديد را به وجود آورد.
به گزارش ايسنا، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، با بيان اينكه از فرداي پيروزي انقلاب، برنامهها و ضدحملات عليه نظام جمهوري اسلامي و انقلاب آغاز شد، از شورشهاي داخلي، كودتا، ترور و انفجار به عنوان ضدحملات منافقين و دشمنان عليه جمهوري اسلامي نام برد و تصريح كرد: حادثه انفجار دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي ايران و شهادت شهيد بهشتي و 72 تن از ياران انقلاب، اولين و مهمترين حادثه و ضدحمله به جمهوري اسلامي بود. بعد از اين حادثه، دومين ضدحمله و برنامه عليه جمهوري اسلامي، جنگ بود. بعد از جنگ نيز سومين ضدحمله، مساله تحريمهاي اقتصادي، سياسي ايران تا برنامه كلينتون به عنوان مهار دو جانبه بود كه با حادثه بزرگ دوم خرداد 76 اين نوسانات خنثي شد ولي پس از مدت كوتاهي، مجددا فعال شد تا امروز كه چهارمين برنامه و ضدحمله عليه جمهوري اسلامي آغاز شده است.
وي، به كنترل درآوردن ملت ايران، ساقط كردن نظام جمهوري اسلامي ايران و تلخ كردن پيروزي انقلاب در كام ملت ايران را از جمله اهداف اولين برنامه منافقين عليه نظام جمهوري اسلامي دانست و در بررسي شرايط كشور در 7 تيرماه 1360، خاطرنشان كرد: در شهريور 1359، حدود 9 ماه قبل از اين حادثه ارتش عراق به ايران حمله كرده بود و 5 استان ايران؛ خوزستان، ايلام، كرمانشاه، كردستان و آذربايجان غربي و بسياري از شهرهاي كشور را اشغال كرده بود. در حالي كه توجه همه به استانهاي مرزي بود و مردم براي آزادي شهرهاي كشور روزشماري ميكردند، در چنين شرايطي در 25 خرداد 1360 در تهران اعلاميهاي از طرف جبهه ملي ايران بر عليه لايحه پيشنهادي از سوي شهيد بهشتي صادر ميشود كه از مردم ميخواست به خيابانها بريزند و عليه اين لايحه تجمع و تظاهرات كنند. كه با فرمايش حضرت امام (ره) مبني بر پس گرفتن اين اعلاميه، روز 26 خرداد بيش از 1 ميليون نفر از مردم ايران در تهران جمع شدند و به اين حركت جبهه ملي اعتراض كردند. اما منافقين همانروز با صدور اعلاميهاي وعده دادند در 30 خرداد به صحنه خواهند آمد كه به صحنه نيز آمدند و تا 7 تير در تهران، تبريز، مشهد، اهواز و شيراز زد و خوردهاي شديدي وجود داشت.
رضايي ادامه داد: 30 خرداد اينگونه شروع شد تا 6 تيرماه كه مقام معظم رهبري هنگام سخنراني با انفجار ميكروفون زخمي شدند و درست 1 روز بعد دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي ايران منفجر شد كه در آن آيتالله شهيد بهشتي و 72 تن ديگر از ياران وي شهيد شدند، روز بعد از آنجايي كه مجلس، اكثريت نداشت، رييس قوه قضاييه شهيد شده و رييس جمهور فرار كرده بود، انقلاب احساس كرد سه قوه خود را از دست داده است. اما با تاكيد امام (ره) بر ضرورت تشكيل مجلس شوراي اسلامي برخي از مجروحان به مجلس آمدند و مجلس رسميت يافت.
وي با ناگوار توصيف كردن شرايط كشور در اوايل انقلاب، از حادثه 7 تير به عنوان شديدترين ضربه به جمهوري اسلامي ياد كرد و افزود: در آن دوران از يك طرف عراق با تمام قدرت شهرهاي كشور را در دست داشت و از طرف ديگر سراسر شهرهاي بزرگ، درگير آشوب، انفجار، ترور و درگيري بود و گمان نميكنم در هيچ مقطع از تاريخ ايران و انقلاب، چنين حادثهاي تجربه شده باشد. از اين مسائل مشخص است كه شهيد بايد در كنار انبياء قرار گيرد زيرا شهيد يعني كسي كه اين ظرفيت و عظمت را دارد كه در اين شرايط روي پاي خود بايستد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، شهيد را تابلوي تمامنماي مظلوميت و تنهايي ملت ايران توصيف و تاكيد كرد: ملت ايران در سال 1360، تنهاترين و مظلومترين ملت تاريخ بود؛ از يك طرف كشور را اشغال كرده بودند، از طرف ديگر دولت را منفجر كرده بودند و از طرف ديگر در تمام خيابانها صداي تيراندازي و انفجار به گوش ميرسيد. اما همه اين مسائل با خون و مظلوميت نيروهاي انقلاب كنار رفت.
وي با بيان اينكه يك سال پس از حادثه 7 تير، تمام كشور از دست دشمنان آزاد شده بود، اين مساله را مرهون سرمايه عظيم صداقت و اخلاص شهدايي دانست كه با خون خود چنين انرژي و نيرويي را از دل ملت ايران خارج كردند.
رضايي از جنگ و محاصره و تحريم اقتصادي به عنوان ديگر برنامهها عليه نظام جمهوري اسلامي ذكر كرد و آن را معلول برنامه طراحيشدهاي به نام موج سوم يا ضدحمله سوم عليه جمهوري اسلامي دانست و تصريح كرد: مدت يك ماه است كه چهارمين برنامه عليه جمهوري اسلامي شروع شده كه هر آنچه تا امروز اتفاق افتاده، تنها 10 درصد از برنامهاي است كه در ماههاي آينده و احتمالا سال آينده اتفاق خواهد افتاد. احتمالا شورشهاي صنفي و قومي، اختلاف انداختن ميان ايران و يكي از كشورهاي منطقه و عمليات نظامي محدودي عليه ايران از جمله اين برنامهها باشد.
وي با تاكيد بر اينكه در حمله به عراق بايد صداي طبل برنامههاي ديگري عليه ايران را شنيد، به حوادث اخير در كشور اشاره و خاطرنشان كرد: درست است بسياري از كساني كه در كوچه و خيابانهاي امروز جمهوري اسلامي به صحنه ميآيند، جوانان اين مرز و بوم هستند و به همين دليل است كه ارگان دولتي بايد با برادران و فرزندان خود به عنوان اعضاي يك خانواده نگاه كند اما قطعا حفظ امنيت و ثبات كشور هم مهم است.
رضايي افزود: فردا صداي قوميتها را ممكن است عليه يكديگر در ايران به صدا درآورند، فردا بين جمهوري اسلامي و كشوهاي ديگر اختلاف مياندازند و فردا قصد دارند اگر در اين مراحل موفق شدند، بار ديگر مصاف خود را با جمهوري اسلامي به صحنه بگذارند، بنابراين نبايد با ديدن بخشي از حادثه، آن را تمام شده تلقي كنيم زيرا اين، ابتداي حادثه است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، مهمترين استراتژي عبور از اين بحران را اثبات اين مطلب كه در ايران، دولتي با استانداردهاي بينالمللي وجود دارد، دانست و تاكيد كرد: اين بدين معني است كه بايد ثابت كرد در ايران در عينحال كه ثبات وجود دارد، آزادي نيز هست، بايد ثابت كرد در عينحال كه اقتدار است، مردمسالاري نيز وجود دارد. بايد عملا ثابت شود كه مردم در ايران داراي دولت هستند، نياز به قيم ندارند و دولت ايران معيارها و استانداردهاي يك دولت مستقر را داراست.
وي هشدار داد: مسلما اگر روزي امنيت عليه آزادي و آزادي عليه امنيت در كشور شروع شود، به معناي اين خواهد بود كه در زير پايههاي دولت جمهوري اسلامي، انفجاري بيصدا انجام خواهد شد.
رضايي، راه اثبات وجود چنين معيارهايي در ايران را، بسيج همه نخبگان و دولتمردان كشور دانست و تصريح كرد: امروز ديگر مساله چپ و راست مطرح نيست. بلكه امروز آخرين مصاف ملت ايران است. اين آزمايشي است كه اگر بتوانيم از اين حوادث اوليه به خوبي عبور كنيم، دشمنان بين دو امر قرار ميگيرند؛ يا يك حمله تمام عيار به ايران انجام دهند يا راه ديگري را گزينش كنند و بپذيرند، اما اگر در آن شرايط قرار بگيرند و راهي ديگري غير از جنگ را قبول كنند، آن هنگام ملت و دولت ايران و جمهوري اسلامي از يك موضع قوي، برابر و سربلند ميتواند خواستههاي بحق خود را مطرح كند، بنابراين ما امروز در سختترين چالش و آزمايش قرار گرفتهايم.
وي با بيان اينكه امروز زمينه بزرگترين امتحان براي همه آحاد كشور فراهم شده است، تاكيد كرد: امروز بزرگترين امتحان اين است كه ببينيم آيا ميخواهيم ثمره 25 سال مقاومت را ببينيم؟ آيا ميخواهيم به شهدا وفادار بمانيم؟ آيا ميخواهيم دعواهاي حزبي را كنار بگذريم و با ملت و دولت يكي شويم و دست در دست هم از اين حادثه عبور كنيم؟ اين آزمايش و چالش بزرگي است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در پايان ابراز اميدواري كرد همانطور كه شهيد بهشتيها و شهيد رجاييها با سربلندي از اين ميدان عبور كردند ما نيز بتوانيم با سربلندي از اين حادثه بزرگ عبور كنيم.
نظرات شما عزیزان: